Genvex deltager på dette års VVS-messe – Ses vi?

Det håber vi. For hos Genvex har vi nemlig samlet en række spændende ventilationsløsninger, vi mener skaber frisk luft til en grønnere fremtid. Dem kan du opleve, når vi lægger vejen forbi VVS23′ den 24.-26. maj i Odense Congress Center.

 

Traditionen tro kan du møde os på VVS’23 – Danmarks største fagmesse for branchen. Du finder os i hal C på stand nr. 3513.

I år deler vi stand med vores moderselskab METRO THERM og kan derfor præsentere en ekstra bred vifte af produkter til varme, varmt vand og ventilation – og du kan få rådgivning om, hvordan du kan kombinere vores produkter og løsninger til gavn for dine kunder.

Vi har både kendte og populære produkter med, såvel som nogle helt spritnye.

Du kan blandt andet opleve:

 • ECO 300
  ECO 300 er et ventilationsanlæg med varmegenvinding, som genanvender op til 94 % af varmen i din bolig. Den høje varmegenvindingsgrad og energieffektivitet kan give betydelige besparelser på varmeregningen.
 • ECO 360 R
  ECO 360 R er et kompakt ventilationsanlæg og er derfor perfekt til bygninger, hvor pladsen er begrænset. ECO 360 R har en speciel roterende varmeveksler, der genvinder fugt fra udsugningsluften så luftfugtigheden i boligen altid er optimal.
 • ECO 275 
  ECO 275 er et ventilationsanlæg med varmegenvinding og yderst fleksible tilslutningsmuligheder. ECO 275 er desuden udstyret med fuldautomatisk bypass, så man om sommeren kan køle sin bolig passivt (uden strøm) ved at åbne op for den køligere udeluft og lukke den direkte ind i din bolig.
 • Combi Blueline (NYHED)
  Kom og oplev vores præ-lancering af Combi Blueline, som er Genvex’ bud på næste generation af ventilationsvarmepumper.Combi Blueline kan, udover både at levere ventilation, varmtvandsproduktion, luftopvarmning og passiv køling via bypass, nu også levere aktiv, konstant køling via varmepumpen.Vi præsenterer Combi Blueline LIVE på standen, hver dag kl. 11 og 14.

Du kan hente din GRATIS billet til VVS-messen lige her: https://vvs-messen.dk

Vi glæder os til at se dig!