Forskningsprojekt har klædt Genvex på til fremtidige kriser

Med forskningsprojektet ”Supply Chain Resilience” har vi kunnet stille skarpt på vores forsyningskæde, så vi er klar til at omstille os til fremtidige kriser i samfundet.

Nutidens kriser, som krig i Ukraine og inflations- og energikrisen, har i den grad understreget, hvorfor det er en absolut nødvendighed for en virksomhed at have en langsigtet strategi for sin forsyningskæde.

Især for mellemstore virksomheder, der – ligesom KVM-Genvex – har globale forsyningskæder med en høj kompleksitet, lange distancer og mange mellemled, er det centralt at stille spørgmålet:

”Hvordan kan vi sikre en virksomhed med robuste forsyningskæder – både nu og i fremtidige krisetider?”

Netop dét spørgsmål var der allerede i 2021 i forbindelse med Covid-19-pandemien et par forskere fra Syddansk Universitet, der forsøgte at løse. Vi blev involveret i projektet, og gennem de seneste to år har vi fået en række værktøjer, der hjælper os til at kunne identificere, adressere og løse eventuelle sårbarheder i vores forsyningskæder.

Læs vores artikel, hvor du kan høre meget mere om vores rejse samt høre, hvordan din virksomhed kan blive mere “kriseimmun”.

Jonas Andreasen, Michael Kanstrup Jensen og Christen Lautrup igang med arbejdet med Supply Chain Resilience.