WAGO Denmark A/S

flexROOM® – Klar til rumautomation med KNX- og SMI-interfaces

flexROOM® er WAGO’s perfekte løsning til rumautomation og gør det muligt hurtigt og let at styrre bygningsbelysning, solafskærmning og temperaturer.

WAGO’s flexROOM®-applikation blev specifikt udvikling til brugervenlig rumautomation.

 

Ud over WAGO’s standard I/O-moduler og bygnignsspecifikke DALI- og EnOcean-systemer er der integreret både SMI- og KNX-interfaces i flexROOM®, hvilket gør, at et stort antal rumcontrollere kan få fuldt udbytte af KNX-standarden. WAGO’s SMI-moduler giver præcis placering af solafskærmning, hvilket gør dem til et godt alternativ til almindelige drevsystemer takket være lydsvag betjening ved hjælp af “soft start”-teknologi.

 

Med flexROOM® kan rumtemperaturen let og hurtigt tilpasses til brugernes behov ved hjælp af en webapplikation og et bekvemt brugerinterface. Både brugere og serviceteknikere kan indstille parametrene for hvert lokale enkeltvis ved hjælp af en standard webbrowser – der kræves ingen yderligere software. Ved hjælp af flexROOM® kan de justere controllerne uafhængigt af placering. Denne løsning forenkler også både diagnostik og vedligehold.

 

Tilgængelig nu

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. WAGO er verdensførende inden for forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.000, og omkring 3.500 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

http://www.wago.com

 

——————————————————————————————————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.