METRO THERM A/S

Fjernvarmeunits: Betyder god isolering altid svær montering?

metrosystem3fjernvarmeunit

Fjernvarmeunits bliver designet til at være energieffektive og miljøvenlige. Men de skal også være nemme at bruge.

Der er 3 ting, der er vigtige for en fjernvarmeunit: Brugervenlighed, brugervenlighed og brugervenlighed.

Har man én gang stået og kæmpet med at samle sådan en svend, ved man det. Kabinettet skal kunne skilles ad og samles igen, uden at man skal bruge timer med skruetrækkeren, når unit’en skal installeres, indstilles eller serviceres.

De nyeste lovkrav siger, at varmetabet skal reduceres med mindst 75 %, og det stiller store krav til kabinettet. Det skal isoleres effektivt og slutte helt tæt, så varmen ikke futter ud. Så hvordan forener man det med, at det skal være nemt at skille ad og samle?

Tæt, men let at skille ad

Designerne bag METRO System 3 fjernvarmeunit har løst opgaven – i form af et todelt, fuldisoleret kabinet i EPP-skum. Det yderste kabinetlåg er let at tage af, når styringer, pumpe og ventiler skal indstilles, eller manometeret skal aflæses.

Skal du udføre service på fjernvarmeunit’en, kan du tage hele frontdelen af med et snuptag. Selvstyringen og energimeteret bliver så siddende på bagpladen, der også er isoleret.

Fleksibel installation

Du kan få METRO System 3 fjernvarmeunits i 3 forskellige modeller, som gør det nemt at tilpasse til forholdene, når de skal installeres:

  • Væghængt, til montering under beholder
  • Væghængt splitmodel, til montering under eller ved siden af beholder
  • Indbygget unit med gulvstillet beholder

Læs mere om METRO System 3 fjernvarmeunits

Følg os på Facebook

Følg os også på LinkedIn