Fire grunde til at vælge en Premium Preheat

Vores Premium Preheat-serie er ventilationsanlæg med luft-luft varmepumpe og kølefunktion. Det betyder, at du med en Premium Preheat installeret kan få både varme, køling og ventilation til dit hjem – i én og samme løsning.

Premium Preheat-serien er ventilationsanlæg med luft-luft varmepumpe, som er udstyret med følgende: aluminiumsveksler, varmepumpe med kølefunktion, forvarmeflade integreret i ventilationsanlægget, indblæsnings- og udsugningsventilator, indblæsningsfilter F7, udsugningsfilter G4 samt komplet Optima 301 styring med betjeningspanel.

Vi har her samlet fire grunde til, at vi mener, du bør kigge nærmere på en Premium Preheat:

 1. Passer til flere boligtyper og behov
  Premium Preheat fås i fem forskellige størrelser, hvilket gør, at de kan bruges til en række boligtyper og behov.
 2. Perfekt temperatur og indeklima 
  Med kombineret luft-luft varmepumpe og ventilationsanlæg er en Premium Preheat den perfekte løsning til dig, der gerne vil have det perfekte indeklima med den helt rigtige temperatur.
 3. Høj varmegenvending
  Premium Preheat-serien har en varmegenvindingsgrad på hele 91 %. Det betyder, at størstedelen af overskudsvarmen fra udsugningsluften genanvendes – og det er godt for både miljø og pengepung.
 4. Økonomisk og energibesparende 
  Alle ventilationsanlæg med luft-luft varmepumpe er energioptimerede, så dit strømforbrug er langt mindre end alternativer med samme funktioner; fx en elradiator med tilsvarende varmeydelse eller et airconditionanlæg.

Du kan læse meget mere om vores Premium Preheat-serie lige her.

Du kan i denne artikel også blive klogere på, hvorfor det generelt kan være en god idé med et ventilationsanlæg med varmepumpe.