Fire fordele ved at vælge en ventilationsvarmepumpe

Fire fordele ved at vælge en ventilationsvarmepumpe

Overvejer du at få installeret et ventilationsanlæg? Og kunne du samtidig godt kunne bruge en økonomisk og miljøvenlig løsning til opvarmning af bolig og brugsvand? Så bør du overveje en ventilationsvarmepumpe.

Hvis du skal have installeret et ventilationsanlæg og samtidig godt kunne bruge en økonomisk og miljøvenlig løsning til opvarmning af bolig og brugsvand, er det værd at overveje en ventilationsvarmepumpe.

Vores ventilationsvarmepumper er nemlig totalløsninger, som består af både et ventilationsanlæg, kombinationsvarmepumpe og varmtvandsbeholder i en samlet enhed.

Her er fire fordele ved at vælge en ventilationsvarmepumpe:

 1. 3-i-en løsning: 
  Du får flere produkter samlet i én enkelt enhed, hvilket giver både en god driftsøkonomi og bedre plads i bryggerset.
 2. Optimalt indeklima:
  Ventilationsanlægget med modstrømsveksler sikrer et optimalt indeklima. Det skyldes, at vi kun bruger de bedste materialer – noget, vi har gjort siden 1978.
 3. Høj varmegenvinding 
  Anlægget har en varmegenvindingsgrad på op til 95 %, hvilket sikrer, at størstedelen af overskudsvarmen genanvendes til at opretholde en ensartet temperatur i boligen.
 4. Innovativ styring 
  Vores ventilationsvarmepumper er digitalt optimerede og kan fås med både indbygget fugtføler til behovsstyring, komplet betjeningspanel, Optimastyring samt fjernstyring via app.

Vores ventilationsvarmepumper fås i to versioner:
➡ Combi 185 BP
➡ Combi Blueline

Kunne du tænke dig at høre mere om vores ventilationsvarmepumper?

Så læs mere lige her.