Er der penge i vand og vandhaner?

Svaret er ja, og det gælder både installatører, rådgivere og øvrige fagfolk i VVS-branchen.

Det har FM Mattsson Mora Group sat sig for at bevise, når dørene slås op til årets store branchemesse VVS’17. Her inviterer vi inden for på en 200m2 stor stand fyldt at oplevelser, muligheder for at hilse på kendte stemmer og få gode råd og vejledning – og ikke mindst en god kop kaffe og en lun kanelsnegl.
Her får du et overblik over aktiviteter på standen, så du ved, hvad du absolut ikke må gå glip af:

1. FM Mattsson Mora Group har samlet alle sine 3 brands på én fælles stand med nyheder og gode muligheder for at netværke og få en faglig snak. Men man har også givet hvert brand et selvstændigt område, så du nemt kan finde det nyeste fra Damixa, Mora Armatur og FM Mattsson.

2. I designområdet kan du opleve vores nyheder samt den danske designhistorie. Damixa har nemlig leveret gedigent dansk design siden 1932. Her er der også plads til, at du kan slå dig ned i det hyggelige loungeområde, og få en snak om løst og fast i rolige omgivelser.

3. Standen er fuldt bemandet med dygtige serviceteknikere under hele messen. De kan svare på alle dine tekniske installationsspørgsmål, og det er også dem, der benhårdt styrer dette års konkurrenceelement, hvor du på tid kan konkurrere med andre installatører om at være hurtigst på faglig snilde. Der er en unik præmie på højkant, så kom ind og lad os teste din VVS-kunnen.

4. Som noget helt nyt har FM Mattsson Mora Group i år deres søde og hjælpsomme kundeservice til at arbejde live på standen. Her er du som gæst naturligvis også mere end velkommen til at henvende dig – om ikke andet så for at få ansigt på de mennesker du til dagligt er i telefonisk kontakt med.

5. I det grønne fællesområde kan du få gode råd om bæredygtighed, energioptimering, opleve familien af berøringsfrie armaturer, dykke ned i referenceprojekter, der har oplevet store energibesparelser og energitilskud. Her løftes også for første gang sløret for to danske testfamilier på Sjælland og i Jylland, som har testet nye vandhaner og brusere og opnået markante besparelser.

6. Kender du forskellen på flaskevand og postevand? Prøv flaskeautomaten, lær om vandmedomtanke.dk og træk en flot gratis vandflaske. Vær på den måde med til at skåne miljøet ved fremover at tappe dit drikkevand direkte fra vandhanen og undgå det dyre flaskevand.

7. Alle armaturer på standen har vand på. På displays med produkter er der installeret en ipad, hvor du kan få en forpremiere på Damixas kommende hjemmeside og fremtidige varekort. Du kan ligeledes swipe dig igennem varekort på de udstillede produkter fra FM Mattssons og Moras nye hjemmesider.messeillustration_lille