ECO 375 – lille ventilationsanlæg med stor ydelse

produktbillede_eco375Ventilationsaggregatet ECO 375 er specielt udviklet til større boliger og mindre virksomheder, der gerne vil have et moderne, energieffektivt ventilationsanlæg, der yder meget, men ikke tager plads op. 

ECO 375 tilhører Genvex’ nyeste generation af ventilationsaggregater, der lever op til de nye miljøregler i ECODesign og er energimærket. Derudover er det også fremtidssikret ved at opfylde de skrappe krav i det kommende Bygningsreglement 2020.

ECO 375 har et lavt energiforbrug, takket være bl.a. energibesparende EC-motorer. Designet er skabt ved hjælp af 3D-simulering, der har optimeret udformningen, så varmestrømmene udnyttes bedst muligt. Det betyder, at ECO 375 bruger mindre energi og er mere lydsvag.

Spar op til 96 % på varmen

ECO 375 er et ventilationsaggregat til varmegenvinding, så varmen i indeluften bliver ikke sendt ud af huset med den brugte luft, men genbrugt indenfor. Varmegenvindingsgraden kan nå helt op på 96 %. Det betyder, at du kan spare tilsvarende på varmen i forhold til at lufte ud med åbne vinduer.

Kompakt udformning

3D-simuleringen har også gjort det muligt at få størrelsen ned til et hidtil nyt niveau for ventilationsaggregater af denne kaliber. ECO 375 passer således ind i et standardskab på 60 x 60 cm, men yder som et langt større ventilationsanlæg. Det er velegnet til større boliger og mindre virksomheder på op til 350 m2.

Læs mere om ECO 375