“Jeg vil gerne have et ventilationsanlæg – men hvad med elregningen?”

Sådan spørger mange inden de skal investere i et ventilationsanlæg. Der er dog ingen grund til bekymring. For med et ventilationsanlæg fra Genvex kan du sagtens få et sundt indeklima uden at skulle betale en halv bondegård i el.

Når du investerer i et ventilationsanlæg fra Genvex, er det optimeret til et lavt strømforbrug. Og det er på trods af en meget høj ydeevne.

Det skyldes ikke mindst de meget energivenlige ventilatorer, som trækker luften ind og ud af anlægget. Det betyder at vores anlæg i gennemsnit kun bruger ca. 45 W i timen (i en gennemsnitsbolig på 150 m²).

Hvor meget koster det det i strøm om året?
Med et forbrug på ca. 45 W i timen, svarer det til cirka 394 kWh om året. Det bliver i kroner og ører omkring 750 kr. om året. Eller i omegnen af 60 kr. om måneden.

Selv da elpriserne var på sit højeste i 2021, steg strømprisen kun med omkring 200 kr om året. Eller med under 20 kr. om måneden.

Med et Genvex-anlæg behøver du, med andre ord, hverken nu eller i fremtiden bekymre dig om stigende priser på el. Så kan pengene i stedet gå til ferieopsparing eller andre lidt sjovere ting.

Læs mere
Du kan læse meget mere om, hvorfor vores anlæg ikke bruger særlig meget strøm lige her.

Du kan også finde de aktuelle elpriser på Energistyrelsens hjemmeside lige her.