Effektiv, fleksibel og moderne varmegenvinding med ECO 400

3.000 kroner pr. år. Det er hvad en gennemsnitlig husstand vil kunne spare ved at skifte naturlig ventilation ud med det nye varmegenvindende anlæg ECO 400 fra Genvex.
Besparelsen kommer fra den effektive udnyttelse af varmen. Med de energibesparende motorer i ECO 400 har Genvex formået at reducere varmetabet med op til 50%, når man sammenligner med tilsvarende produkter på markedet. Samtidig er ECO 400 designet, så den lever op til kravene i både BR18 og BR20, så der er altså her tale om et produkt, som ikke bare er fremtidssikret rent lovmæssigt, men også rent praktisk. ECO 400 kan nemlig styres via en app fra din smartphone. Så bliver det ikke mere smart!

Klaus Kjær, salgschef fra Genvex siger:

”Genvex-teknologien har med ECO 400 igen vist sig at kunne levere de allerbedste anlæg på markedet. Teknologien var banebrydende, da vi lancerede det første Genvex-anlæg for over 40 år siden, og med produkter som ECO 400 er det tydeligt, at teknologien stadig er førende den dag i dag.”

ECO 400 kan desuden udstyres med en varmeveksler af PET (plast) eller en entalpi-varmeveksler, hvor det ud over varmen også er muligt at genvinde fugten fra udsugningsluften i boligen.
Alt i alt er ECO 400 et moderne, fleksibelt og effektivt ventilationsanlæg, som rigtig mange husstande og mindre virksomheder vil kunne få både økonomisk og praktisk glæde af – langt ud i fremtiden.

ECO 400 leveres med en Optima 251-styring, som giver dig:

  • Passiv komfortkøling med fuldautomatisk bypass
  • Kalenderprogram
  • Tilslutning af el-forvarme eller -eftervarmeflade (kan leveres integreret som option), som tilpasser temperaturen efter det ønskede behov.
  • Kan forbindes til et CTS-anlæg via Modbus-kommunikation.
  • Kan leveres fabriksmonteret med internetgateway, så anlæg kan styres via app-løsning.

Som standard leveres ECO 400 med G4-filtre på friskluftindtag og på afkast (M5/F7-filter leveres som tilbehør).