Buhl & Bønsøe

Det nye testo 400 multiinstrument til lufthastigheds-, indeklima- (IAQ) og referencemålinger sætter nye standarder

Sig velkommen til den nye generation af IAQ måleteknologi: testo 400 er et multiinstrument til lufthastigheds- og IAQ målinger indenfor alle områder, og imponerer med smart teknologi, hurtige aflæsninger og praktiske anvendelsesmuligheder.

Testo 400 tilbyder innovative funktioner, som letter brugerens arbejde på enhver måde, og gør det muligt, at udføre dokumenterede målinger, som overholder standarder.

Hurtigt videre
Med den nye testo 400 kan du hurtigt og nemt udskifte følere under målingen. Dermed undgår du irriterende genstart af måleinstrumentet og ventetid til boot og slukning.

Din nye måleassistent
Testo 400 har en brugervenlig menustruktur og en entydig måleguide til målinger, som hjælper brugeren sikkert og nemt gennem hele applikationen. Et trafiksignal system evaluerer måleresultaterne objektivt og entydigt –  om de overholder standarden så du får  fejlfrie måleresultater indenfor volumen flow og komfortniveau.

Universal anvendelse
Takket være det store udvalg af følere, kan alle IAQ, ventilation og komfortniveau-målinger foretages præcist og pålideligt. IAQ udvalget inkluderer digitale Bluetooth følere, digitale kablede følere, Testo Smart Probes trådløse følere, såvel som NTC og TC temperaturfølere (Type K). Fem digitale højpræcisions PT100 temperaturfølere indgår som noget nyt også i udvalget af følere.

Altid klar til brug
Skal dine følere kalibreres, er dette muligt uafhængigt af måleinstrumentet. Testo 400 kan fortsat bruges med andre følere mens følerhovederne kalibreres.

Tidsbesparende
Du behøver ikke dit kontor for at færdiggøre dokumentation af målearbejdet – dette kan gøres direkte hos kunden. Målerapport inklusive måleværdier og kundedata kan nemt og praktisk sendes via e-mail og er lagret i måleinstrumentet.