Dagpleje får varme og frisk luft med Premium Preheat

I en ny kundehistorie kan du møde dagplejeren Katrine Sonne. Katrine døjede i lang tid med dårligt indeklima og fugtproblemer. Det var lige indtil hun fik installeret en Premium Preheat fra Genvex.

I Aakirkeby på Bornholm møder vi Katrine Sonne. I mange år døjede Katrine med en del fugt i hjemmet. På et tidspunkt var det faktisk så slemt, at hun om morgenen måtte gå og tørre større vandpytter op fra vindueskarmene.

Det er heldigvis en saga blot i dag. For Katrine valgte nemlig at ringe til den lokale ventilationsmontør, Finn Stenbye fra Bornholms Agro & Ventilation, der ikke var et øjeblik i tvivl om, hvad der måtte gøres:
“Efter vi fik snakket tingene igennem, så blev det selvfølgelig en Premium Preheat 250, der kom op i det her hus”, fortæller Finn Stenbye.

Finn og Mikkel Stenbye fra Bornholms Agro & Ventilation.
Finn og Mikkel Stenbye fra Bornholms Agro & Ventilation

En tre-i-en løsning
For Finn Stenbye og kompagnon (og søn) var Genvex’ Premium Preheat den helt rigtig løsning.  Det aktive ventilationsanlæg er nemlig en tre-i-en løsning, der både ventilerer samt tilfører varme eller køling til boligen.

Varmen kommer fra indblæsningsluften, der tilføres varme i veksleren – varme genvundet fra udsugningsluften. Derefter tilføres luften yderligere varme fra den indbyggede varmepumpe, som på den måde giver et varmebidrag til boligen.

Med Premium Preheat 250 får man altså både et sundt indeklima samtidig med en stabil tilførsel af varme (eller køling) til boligen.

Efter Finn og Mikkel fik installeret den effektive Premium Preheat 250 gik der da heller ikke længe før Katrine kunne fornemme, at der var sket noget med hendes indeklima:“Vi mærkede straks, at der var meget mere frisk luft herinde. Især inde på børnenes værelser var der ikke den der indelukkede luft mere”, deler en tilfreds Katrine Sonne.

Vil du vide mere?
Kunne du tænke dig at høre mere om vores Premium Preheat?
Så læs meget mere lige her. 

Du kan også læse hele historien om Katrine samt mange flere kundehistorier lige her. 

Du kan se filmen om Katrine Sonne og hendes nye Premium Preheat herunder.