Buhl & Bønsøe

COVID-19 eller ej! Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi arbejder selvfølgelig videre til trods for de svære tider, som hele verden pt. oplever. Vi vil gerne give dig svar på nogle af de spørgsmål, som du måske sidder med grundet den nuværende COVID-19 situation.

kalibrering af måleudstyr

 

 

 

 

 

 

Vi har indført strenge hygiejnekrav og sikkerhedsforanstaltninger for at kunne opretholde arbejdet i vores kalibreringslaboratorie. På den måde vil du fortsat få den høje service, som du kender.

Ofte stillede spørgsmål:

Er jeres kalibreringslaboratorie åben?

Ja, takket være de sikkerhedsforanstaltninger og krav til hygiejne, som vi har indført, kører vores kalibreringslaboratorie videre som hidtil.

Hvordan vil mit måleudstyr blive returneret til mig efter kalibrering?

Måleudstyret vil blive returneret til dig med GLS efter kalibrering. Ønsker du ikke dette, eller er det ikke muligt for dig at modtage måleudstyret, vil vi opbevare dit måleudstyr midlertidigt indtil det igen er muligt, at returnere det til dig.

Min virksom

hed er midlertidigt lukket, og derfor er det ikke muligt, at modtage måleudstyr i den nærmeste fremtid. Kan vi stadig sende vores måleudstyr til kalibrering hos jer?

Ja, og det er oplagt, at bruge tiden nu til at få kalibreret dit måleudstyr. I mellemtiden opbevarer vi det kalibrerede måleudstyr for dig, og returnerer det til dig, så snart du ønsker det, eller det igen er muligt. Dette gælder selvfølgelig også for dine slutkunder.

Skal jeg vente med at sende mit måleudstyr til kalibrering til krisen er ovre, af hensyn til smittefaren?

I følge WHO (World Health Organisation) er det sikkert at sende og modtage pakker, da sandsynligheden for at en smittet person har bragt smitten videre via pakken, er lav. Risikoen for at blive smittet med COVID-19

virus fra en pakke, som er blevet påvirket af forskellige temperatur- og miljømæssige forhold under transport, er også lav.

Hvad er den nuværende leveringstid for kalibrering?

Takket være de foranstaltninger vi har taget, kan vi overholde vores standard leveringstider.

Har du andre spørgsmål besvarer vi dem selvfølgelig meget gerne pr. telefon eller pr. e-mail.

Vi forholder os løbende til situationen, og tager yderligere forholdsregler om nødvendigt.

I tider som disse er fleksibilitet lige så vigtig som service og sikkerhed. Vi holder dig opdateret. Vi håber, at du holder dig sund og rask, og at du passer på dig selv og din familie.

Med venlig hilsen

Buhl & Bønsøe A/S