HS Tarm A/S

Case – 27 kW varmepumpe håndterer 460 kvm. inkl. poolhus.

Familien i Ikast består af 2 voksne, 3 hjemmeboende børn, 7 hunde, 6 heste, 3 katte og 1 kanin.
De bor i et 460 m² hus med indendørs swimmingpool på Sønderlandsvej i Ikast.
Familien flyttede hertil for 1,5 år siden og her flyttede de også sammen med en gammel pillekedel, som slugte for ca. 2000 kr. træpiller om ugen. Dvs. de havde et træpilleforbrug på omkring 8000 kr. i måneden.
Som familien fortæller, så var dette jo ikke en holdbar løsning. Det fik også en ende, da fyret pludselig stod af i den nu overståede vinter. De tog kontakt til Multihåndværkeren i Ikast for at finde en anden varmeløsning og blev gjort opmærksom på varmepumperne fra HS Tarm. Her fik de så kontakt til Steen Maagaard fra HS Tarm, som aftalte et møde med familien for at rådgive og vejlede i forbindelse med en ny varmeløsning til huset. Efter et godt og informativt møde, hvor de fik lavet en beregning på en varmepumpe til deres hus, besluttede de sig hurtigt for at vælge denne løsning.

Familien fortæller videre,

udover at vi har fået børn, er varmepumpen den bedste investering vi nogensinde har foretaget os – ja faktisk endnu bedre, for varmepumpen kan vi slukke for, det kan vi ikke for børnene : -)

Løsningen de har fået i huset er en HPI 27 kW væghængt varmepumpe med smart TC (app styring), en 300 liters buffertank og en 300 liters varmtvandsbeholder. På sigt skal dette anlæg også varme deres 140 m² garage op.