Buhl & Bønsøe A/S på Automatik 2020

kalibrering af mÃ¥leudstyrVi kan igen i år præsentere et bredt udvalg af vores måleudstyr.

Nyhed: Differenstryktransmitter DE90 fra tyske Fischer

Transmitteren udmærker sig blandt andet ved et stort 4-linjet display med bargraf, stort måleområde og enkel betjening og parameter indstilling – samt mange anvendelsesmuligheder. Displayet har skiftende baggrundsfarve, der indikerer processens tilstand i forhold til indlagte grænseværdier. Den nye transmitter Fischer DE90 er en multifunktionel transmitter til differenstryk, og er blandt andet meget velegnet til overvågning af indblæsnings- og udsugningsluft i filtrerings- og udvindingssystemer.

Udover DE90 transmitteren, kan du også få en præsentation af FT90 transmitteren, som er velegnet til målinger af fugt og temperatur i neutrale gasser. Transmitteren kan ligeledes bruges til måling af tryk, negativt tryk eller differenstryk i neutrale gasser.

Discmini partikelmåler til dokumentation af partikelniveau og luftkvalitet

Testo DISCmini er et håndholdt instrument, som viser koncentration af partikelstøv, gennemsnitlig partikeldiameter og eksponering af lungen. Instrumentet bruges til at måle personlig eksponering, arbejdsområde-eksponering, epidemiologiske studier og studier af omgivende luft.

Elektriske instrumenter – innovative og brugervenligt måleudstyr

De elektriske instrumenter fra Testo udmærker sig ved at være innovative og pålidelige samt meget brugervenlige. Med de elektriske måleinstrumenter fra Testo har entreprenører indenfor varme, ventilation, el, facility management, air condition og køling værktøjer, som er innovative og brugervenlige – både teknologisk og designmæssigt.

Termografikameraer betjent ved hjælp af din smartphone eller tablet

Termografikameraet 872 kan betjenes med en app på din smartphone eller tablet. Betjeningen er meget intuitiv og termografering har aldrig været nemmere med de nye menuer og de nye muligheder i den forbedrede systemsoftware. Termografikameraerne indeholder Testos patenterede teknologi SuperResolution, der forbedrer din termografiske billedkvalitet. Hver gang et billede tages, gemmes en sekvens af billeder på det termiske kamera og bruges til at beregne et billede med fire gange flere informationer.

Nyhed: Nu kan du få en ny og forbedret version af testo smart probes
De nye smart probes testo 115i, testo 605i og testo 549i har nu en udvidet Bluetooth rækkevidde på op til 100 meter. Og testo 405i har en teleskopfunktion, som gør, at du kan nå op til 400 mm – det er smart til målinger i fx ventilationskanaler. Den nye testo 605i har en bøjelig føler, og dermed er det nemt og bekvemt, at foretage målinger ved ventilationsudtag. Dens tyndere målespids er perfekt til mindre blændeåbninger, og den stabile magnetiske holder, giver en endnu mere sikker fæstning af instrumentet. Tilslutningsdelen på den nye testo 549i er vinklet med 45°, hvilket gør montering nemmere.

dBadge2 personligt støjdosimeter fra Casella

dBadge2 serien af personlige støjdosimetre, har funktioner, som man tidligere kun har kunnet finde i de mest avancerede håndholdte lydmålere. dBadge2 personlige støjdosimeter er perfekt til undersøgelser vedr. Støj på arbejdspladsen og har yderligere Bluetooth® Connectivity, hvilket betyder, at du kan tilslutte dBadge2 til din smartphone eller anden mobile enhed. Da den nyeste model er Intrinsically Safe, er dBadge2 det perfekte værktøj til at undersøge støj, uanset hvilken industri eller hvilke omgivelser du arbejder i.

 

Kontakt:
Kim Max-Christensen
Produktchef
kma@buhl-bonsoe.dk
Telefon 45 95 04 15

Om Buhl & Bønsøe
Buhl & Bønsøe A/S er specialiseret forhandler af måleudstyr inden for bl.a. temperatur-, fugt-, lufthastigheds-, og miljømåling. Foruden salg, service og kurser, tilbyder vi, i vores DANAK-akkrediterede laboratorie, kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Desuden tilbyder vi udstyr og konsulenter til termisk validering og mapping af køle- og fryserum samt -skabe.