Brug for hjælp? Besøg vores FAQ-side

Besøg vores FAQ-side og find svar på dine spørgsmål

Hos Genvex har vi en FAQ-side, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål om dit ventilationsanlæg.

Er du ejer af et ventilationsanlæg fra Genvex? Eller måske du er montør og til daglig arbejder med installationen af vores produkter? Så kan det være, at du til tider støder på udfordringer, som du har brug for hjælp til.

Måske vi kan hjælpe?

Hos Genvex har vi netop oprettet en FAQ-side, hvor du har mulighed for at finde svar på de oftests stillede spørgsmål om vores produkter. Det kan være mere generelle spørgsmål om reklamation, vedligeholdelse, service. Eller det kan være mere specifikke spørgsmål om driften og installationen af vores produkter.

Har du fx nogensinde tænkt over, hvor ofte dit Genvex-produkt skal efterses?

Det fortæller vi her:

  • Hos Genvex anbefaler vi, at du en gang om året får foretaget et serviceeftersyn.
  • Her undersøger din installatør, om der er noget teknisk galt med anlægget, om anlægget er indstillet uhensigtsmæssigt eller bare om det hele kører som det skal.

Du kan med fordel bestille et serviceabonnement hos Genvex. Det er en total vedligeholdelsesordning, hvor dit anlæg bliver gået efter og justeret én gang om året. Du slipper altså for at spekulere over, om dit anlæg fungerer, som det skal. Og du behøver ikke at huske på at bestille tid til serviceeftersyn – det klarer Genvex for dig.

Du kan læse mere om vores serviceabonnement her.

Besøg vores FAQ-side her.