METRO THERM A/S

“Bedst i test” varmepumpe­løsning til moderne hovedkvarter

Kjærgaard A/S har et topmoderne, energioptimeret hovedkvarter med intelligent husstyring og et kæmpe serverrum. Så de har naturligvis også brug for en topmoderne og energioptimeret varmepumpeløsning.

Da den jyske el- og automationsvirksomhed Kjærgaard A/S’ tre varmepumper begyndte at lække og gå ned i drift, besluttede de sig for at skifte til METRO THERMs moderne METROAIR I luft-vand varmepumper, som de seneste 3 år er blevet fundet Bedst i test på Varmepumpelisten ved SparEnergi.

”Solar pegede på METRO THERM som den optimale leverandør, og vores samarbejde derfra har været helt okay. Der er nogle begreber, man skal sætte sig ind i, som METRO THERM har fået sat på plads med deres support, og varmepumperne har kørt uden problemer siden de kom op”, fortæller Lars Peter Ladbye-Hansen, som fra sit kontor kan danne sig et overblik over driften af METROAIR I-varmepumperne via MyUpway, som er METRO THERMs fjernstyring. Her har han også koblet virksomhedens eget driftssystem på, så han kan se, om ventiler er åbne eller lukkede, hvor høj effekt, varmepumperne kører med og – ikke mindst – om ventilationssystemet i virksomheden kører, som det skal. ”Det er dejligt, at man har et overblik over, at tingene fungerer – enten herfra eller hjemmefra”, fortæller en glad Lars Peter Ladbye-Hansen.

Klik HER for at læse hele historien.