Webinar: Reducer din CO2 og få energibesparelser med en sund elektrisk distribution

Bliv klogere på, hvordan en sund elektrisk distribution kan hjælpe til energibesparelser, reduktion af CO2 og høj oppe tid.
Deltag i vores webinar, hvor vores vært Karsten Andersen beskriver markedstrends og fortæller om, hvorfor det er så vigtigt at fokusere på Energi og Power Management.

 

Energi Management

Energipriserne stiger fortsat og alle taler om CO2 reduktion og energibesparelser. Michael Thode fra Schneider Electric giver dig gode og konkrete råd til, hvordan du kan reducere din CO2-udledning og spare på energien i hverdagen. Han går i dybden med hvilke elementer, der kan sættes i spil og forklarer termer som ”ISO50001” og ”Greenhouse Gas Reporting”. Du kan også få indblik i, hvordan du helt konkret kommer i gang med datalogning og energistyring.

 

Power Management

For storforbrugere af strøm såsom datacentre, hospitaler, industri og lufthavne, er det ikke kun vigtigt, at reducere sin energi. Oppetid og stabil drift er nemlig også af høj betydning på dagsordenen. Det er desværre en kendsgerning, at de mange ændringer i elnettet for at imødekomme den grønne omstilling udfordrer en ellers hidtil meget stabile forsyning. I webinaret fortæller Michael Johansen fra Schneider Electric, hvordan du sørger for at din elektriske distribution er sund, med fuld gennemsigtighed og ikke unødigt udvidet KVA-kapacitet i stedet for frigivet eksisterende kapacitet, optaget af ”dårlig” strøm.

Deltag på webinaret

  • Dato: 18 Maj 2022
  • Tidspunkt: 9:30 – 10:30
  • Webinarform: Teams møde

Deltag i webinaret den 18. Maj fra klokken 9:30 – 10:30  tilmeld dig her