Webinar: Big Data og IoT kan forbedre fremtidens studiemiljø

Underviser fremlægger løsninger for studerende

Bygningsdriften på mange uddannelsesinstitutioner kan optimeres med moderne teknologier og Big Data. Gevinsterne er mange: Mere fleksible bygninger, lavere energiforbrug, færre omkostninger til vedligeholdelse og bedre indeklima til gavn for indlæringen er nogle af de mest oplagte.

Gevinsterne er mange: Mere fleksible bygninger, lavere energiforbrug, færre omkostninger til vedligeholdelse og bedre indeklima til gavn for indlæringen er nogle af de mest oplagte.

Uddannelsessektoren er, lige som det øvrige samfund, i konstant udvikling. Anvendelsen af bygninger til undervisningsbrug ændrer sig hele tiden, og det stiller nye krav til den måde, vi driver vores bygninger på. En af tendenserne er et voksende behov for mere fleksibilitet – både når det gælder mulighederne for at indrette og anvende bygningerne, og når det gælder de tekniske installationer til den daglige drift. Og når de mange tekniske installationer samtidig bliver stadig mere komplekse – og ofte leveres af forskellige teknikentreprenører – bliver styringen og den daglige drift tilsvarende mere kompliceret.

Gense vores to webinarer om:

  1. Hvordan skaber vi et attraktivt og fremtidssikret forsknings- og studiemiljø?
  2.  Fremtidens driftsansvarlige på uddannelsesinstitutioner skal fokusere på Big Data

Læs mere om de to webinarer på vores danske blog her