Schneider Electric tilføjer trillinger til SpaceLogic KNX-familien

Nye KNX mini-aktuatorer

SpaceLogic KNX er Schneider Electric’s opdaterede og optimerede KNX-system. Her finder du løsninger til alle typer af bygninger – både når det gælder offentlige bygninger, erhvervsbyggerier og større privatboliger. Og der kommer løbende nye produkter til sortimentet, som naturligvis er fuldt kompatible med alle de andre Schneider Electric KNX-komponenter på markedet.

SpaceLogic KNX er ikke blot et nyt navn. Hele sortimentet opdateres med nyudviklede produkter, som både kan mere og er endnu nemmere at arbejde med end tidligere – vi fokuserer på tre områder:

• at gøre det nemt at arbejde med SpaceLogic KNX
• at produkterne og løsningerne er fleksible
• at løsningerne er endnu mere sikre

Sidste år blev der også lanceret disse SpaceLogic KNX-produkter:
Relæ- og Persiennemodul, IP Router, IP- og USB interfaces, liniekobler, Lysdæmpermoduler og HVAC-moduler.

Tre nye mini-aktuatorer

Der tilføjes nu tre nye mini-aktuatorer (også kaldet puck), som nemt kan indbygges i loftdåser, vægdåser eller lignende. De er perfekte til mindre udvidelser med f.eks ekstra lys i skabe eller spots i garderober eller hvis man har udvidelser, hvor der ikke er plads til flere moduler i KNX-tavlen.

MTN6003-0011 SpaceLogic KNX Relæ modul (med 3 input og 1 output 16A)
Modulet understøtter tænd/sluk kommandore.

MTN6003-0012 SpaceLogic KNX Relæ/Persienne modul (med 3 input og 2 output 16A)
Modulet kan fungere enten som relæmodul med 2 output eller som persiennemodul til en enkelt enhed. Modulet understøtter tænd/sluk kommandore (relæfunktion), samt op/ned- og lamelvinkelkommandoer (Persiennefunktion).

MTN6003-0013 SpaceLogic KNX Lysdæmpermodul (med 3 input og 1 output op til 230W)
Modulet kan tænde, slukke og dæmpe både LED-lamper, glødelamper, LV- og HV- halogenlamper eller en kombination af ovenstående. Modulet understøtter tænd/sluk- og dæmpningskommandoer.

Alle tre moduler konfigureres med ETS software eller endnu nemmere med KNX eConfigure og kan styres af KNX trykknapper, så som KNX MultiTouch Pro. Og de understøtter naturligvis KNX Data security.

Læs mere om produkterne her

Du kan se hele KNX-programmet her