Schneider Electric opgraderer Harmony-sortimentet med nyt LED lampemodul

Ny lysdiode giver nye fordele til alle fagfolk, der arbejder med lampetryk, signallamper og omskiftere med lys: Forenklet sortiment sparer montagetid, gør det nemmere at bestille varer og letter lagerstyringen – også i servicebilen.

 

 

Schneider Electric er klar med en vigtig nyhed til Harmony-sortimentet: Et nyt, universelt lampemodul og en ny generation af farvede linser til lampehovederne.

Det nye lampemodul afgiver et kraftigt og ensartet, hvidt lys og passer til alle Harmony lampetryk, signallamper og omskiftere med lys. Dermed skal fagmanden fremover kun vælge linse i den ønskede farve (rød, gul, grøn, hvid, orange eller blå) – lampemodulet er det samme uanset opgave.

 

Samtidig har de farvede linser fået en ansigtsløftning, så de nu fremstår med endnu klarere og tydeligere farver, der er nemmere at skelne fra hinanden. Det gælder også selvom lampen er slukket.

 

“Opgraderingen giver selvfølgelig et kvalitetsløft til de enkelte produkter, og montøren sparer tid, når man ikke længere skal parre lampehoved og -modul individuelt.”

“Men en lige så vigtig nyhed er, at sortimentet bliver forenklet med færre varenumre,” siger Jesper Rasmussen, ansvarlig for Harmony-sortimentet i Schneider Electric i Danmark og Norge.

Fordele for alle

Netop det forenklede sortiment giver fordele alle, som arbejder med lampetryk, signallamper og omskiftere med lys – både grossister, tavlebyggere, maskinbyggere og elektrikere:

 

  • Nemmere at vælge de rigtige produkter til opgaven
  • Hurtigere montering
  • Mindre risiko for fejl
  • Mere effektivt indkøb og administration
  • Optimeret lagerstyring og mindre pladsbehov på lageret og i servicebilen
  • Kortere leveringstid
  • Forenklet service og vedligeholdelse

 

Opgraderingen gælder alle Ø 22 mm Harmony lampetryk, signallamper og omskiftere med lys i i både metal (XB4) og plast (XB5).

 

Overgangen til det nye sortiment sker gradvist, og alle opgraderede produkter er tydeligt mærket på emballagen.

 

Læs mere om opgraderingen her