Schneider Electric og Lauritz Knudsen introducerer nye, smarte USB-ladere

To stærke nyheder til LK FUGA®: Hurtiglader til USB-C og USB-A samt Stikkontakt med USB-C

Muligheden for hurtig opladning af mobile enheder som smartphones, tablets og andet elektronisk udstyr gør hverdagen nemmere for både private og professionelle brugere.

Nu gør LK det endnu nemmere for landets el-installatører at levere smarte ladeløsninger, der imødekommer kundens behov for lademuligheder.

Helt konkret er der tale om to nyheder i det kendte LK FUGA-design: En hurtiglader til både USB-C og USB-A og en stikkontakt med USB-C lader. Begge er velegnede til både boliger, offentlige bygninger (fx skoler og biblioteker) og erhverv (fx kontorer, hoteller, venteværelser, receptioner, cafeer, restauranter m.m).

Hurtigladeren til USB-C og USB-A har en en udgangseffekt på helt op til 18 W og understøtter hurtigopladning af enheder, når kun det ene udtag er i brug. Hvis begge udtag bruges samtidig, bliver udgangsstrømmen delt med f.eks 1,7 ampere til hvert udtag eller 2,4 A til det ene og 1,0 A til det andet.

Er der behov for både 230 V strøm og opladning af smartphone eller tablet med et nyere USB-C kabel, er den kombinerede stikkontakt og USB-C lader det oplagte valg.

 

Blandt de mest energieffektive

Energibevidste forbrugere vil i øvrigt glæde sig over, at både hurtigladeren – trods sin høje ydelse – og stikontakten er blandt klassens mest energieffektive: De har et standby-forbrug på mindre end 0,1 W og leverer dermed langt højere effektivitet end en almindelig, flytbar oplader.

Både USB-C stikkontakten og hurtigladeren til USB-A/C fås med afdækning i hvid, lysegrå eller koksgrå, så de designmæssigt vil passe perfekt ind i enhver installation med LK FUGA.

USB-C stikkontakten fylder 1 1/2 modul, mens hurtigladeren kun fylder 1 modul. Det betyder, at de nemt kan erstatte en eksisterende LK FUGA-indsats af samme størrelse i installationen.

Læs mere her