Schneider Electric deltager naturligvis på HI-messen igen – og det skal fejres!

Vi glæder os til, vanen tro, at møde en masse inspirerende mennesker. Derfor holder vi After Party onsdag den 4. oktober kl. 16:00-19:30, hvor vi inviterer på en let forfriskning, netværk, en god industrisnak – og i det hele taget godt selskab med kunder og kollegaer fra hele branchen.

Aftenens program vil blandt andet stå på; velkomst ved Jan Kaihøj, Industry Vice President i Schneider Electric, og en guidet rundvisning på vores stand, med tid til gode spørgsmål og spændende samtaler med branchens dygtige eksperter.

 

Vil du løfte din næste automationsløsning et niveau op?

Så skal du opleve vores banebrydende multi carrier, Lexium MC12, som kan flytte emner med forskellige hastigheder på samme bånd. Oplev de nye muligheder med Lexium MC12 – og vores mange andre løsninger til industriel automation – på vores stand på HI Tech & Industry Scandinavia i Herning.

Derudover har vi vores fantastiske Lexium Cobot. Vores cobot robotter er designet til at arbejde sammen med mennesker, for at forbedre effektiviteten og produktiviteten- og samtidig reducere nedetiden. Lexium Cobot kan blandt andet anvendes i udførelsen af kedelige, gentagne eller fysisk krævende opgaver og i farlige miljøer, der ikke er optimale for mennesker.

Så kom forbi stand G5650 og deltag i festlighederne – vi glæder os meget til at se jer til en begivenhedsrig eftermiddag!

Se agendaen for After Party og tilmeld dig allerede nu, klik på linket her!