Schneider Electric deltager i Energiforum 2022!

Tirsdag d. 3. maj og onsdag d. 4. maj deltager Schneider Electric i Energiforum 2022. Vi deltager med vores tre dygtige medarbejdere Carsten Pedersen, Johnny Hansen og Thomas Møllgaard. Carsten Pedersen vil være en del af paneldebatten ”Grøn bygningsdrift fra vugge til grav: Kan data være svaret? Og i så fald hvorfor og hvordan?”, som finder sted tirsdag d. 3. maj kl 11:30.

Debatten vil sætte fokus på, hvorvidt og hvordan man kan bruge data til at forbedre bygninger på områder såsom indeklima, optimeret drift og energiforbrug. Der vil blandt andet blive diskuteret, hvordan vi sikrer os, at det er de rigtige tiltag, vi vælger til at forbedre indeklimaet samt, hvordan vi sørger for, at de præmisser som blev opstillet i projekteringsfasen om et lavt energiforbrug og godt indeklima bliver en realitet, når bygningen bliver taget i brug.

Tirsdag d. 3. maj kl 14:00 vil Johnny Hansen være en del af Workshop 1: ”Veje til et bedre indeklima med tips og tricks fra eksperterne”. Her vil han dele ud af sine erfaringer og viden om indeklima, og hvordan man kan løse nogle af de udfordringer, der kan opstå. Workshoppen giver deltagerne mulighed for at lære konkrete måder, hvorpå man kan forbedre indeklimaet i sin egen bygning og løse de udfordringer, man måtte have.

Onsdag d. 4. maj kl. 10:00 vil Thomas Møllgaard holde oplægget ”Fra D til A – energirenovering af kontorbyggeri fra 1984”. Oplægget vil være en del af Spor 3a: ”Den perfekte bygning”, der vil sætte fokus på, netop hvordan den perfekte bygning skabes. Oplægsholderne vil i den forbindelse dele ud af deres erfaringer, og dertilhørende successer, udfordringer og resultater. Thomas vil under sit oplæg fortælle om nogle af de erfaringer, vi selv har gjort os under renoveringen af vores eget domicil i Ballerup.

Deltag i Energiforum 2022, hvis du også vil have muligheden for at høre og lære mere om, hvad Carsten Pedersen, Johnny Hansen og Thomas Møllgaard har at fortælle!

Klik på billedet, eller tilmeld dig her