Prisstærkt alternativ til traditionelle ventilationsløsninger

Priserne på byggematerialer og specielt stålkanaler eksploderer i øjeblikket. Med eget væveri har vi indgået aftaler på råvarer for hele 2021, og derfor tør vi godt sige, at tekstilbaserede ventilationsløsninger fra KE Fibertec er et alternativ i forhold til konventionelle løsninger – og det gælder ikke kun på prisen, men i lige så høj grad på montageeffektivitet og ergonomi.

Alle tekstilkanaler fra KE Fibertec skræddersyes på mål til det specifikke rum, så der er ingen tilpasning af kanalen, ligesom alle skinner til ophæng skæres på nøjagtige længder, så den samlede montagetid reduceres væsentligt, samtidig med at man undgår spild.  Tekstilmateriale er en billigere råvare end stål, hvilket giver besparelser på transportkanaler til armaturerne, idet tekstilkanalen både fungerer som armatur og transportkanal i rummet.

Bedre ergonomi med lettere håndtering
I forhold til traditionelle ventilationsløsninger er installationstiden væsentligt kortere for et tekstilbaseret ventilationssystem, der afhængigt af installationstype kan monteres op til 60% hurtigere med lettere indregulering sammenlignet med en komplet montage af stålkanaler.

Tekstilmaterialer fra KE Fibertec vejer mellem 260-330 g/m2, hvilket er op til 9 gange mindre end stål. Det giver en langt lavere vægt i alt pr. kanal, hvilket ikke kun gør håndteringen lettere, da systemet pakkes i papkasser med en vægt på max. 25 kg, men det giver også væsentligt lavere fragtomkostninger, når tekstilsystemet skal leveres til kunden. På byggepladsen kræver vores løsning langt mindre opbevaringsplads med færre paller, da tekstilkanalerne bliver foldet sammen, inden de lægges i papkasser til forsendelse.

Læs hele artiklen på http://www.ke-fibertec.dk og kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger.