Pizza-sauce med præcision og perfektion

Den hollandske virksomhed, Foodjet, anvender PC-baseret styringsteknologi fra Beckhoff, når dyserne skal åbne og lukke med lynets hast i deres MDL food printers. Maskinbyggerens kunder kan på den måde portionere og påsætte toppings med maximal præcision – hvad enten det er topping af pizza på et rullende transportbånd eller sæsonens icing på donuts.

For at kunne følge med hastigheden i fx. en produktionslinie af pizzaer, skal Foodjets maskiner kunne beregne doseringsmønstre med lynets hast. Med en typisk distance på 85 cm fra kamera til dispenserhovederne efterlader det blot et halvt sekund til at lave den nødvendige beregning. Den næste udfordring er behovet for de mange hurtige gentagelser. ”Med styringsteknologi fra Beckhoff integreret i maskinen kan vi dosere med en nøjagtighed på 20µs”, udtaler Ed de Leur, systemingeniør, hos Foodjet.

Læs hele artiklen om, hvordan Foodjet anvender CX2040 Embedded PC with Intel® CoreTM i7 quad-core CPU fra Beckhoff til en de hurtigste high-end applikationer.