Nyt katalog med bæredygtige ventilationsløsninger

Vores nye katalog med fokus på bæredygtighed, design og løsninger på, hvordan du kan skabe et godt indeklima med effektiv luftfordeling, er klar nu.

Her får du råd ogf vejledning til korrekt dimensionering af dit næste ventilationssystem. Det er afgørende for at opnå et godt indeklima og en korrekt akustik er nøglen til medarbejdernes trivsel og koncentration. Et veldimensioneret ventilationsanlæg skal derfor være støjsvagt. Tekstilkanaler har en positiv indvirkning på dæmpning af rummet, da de fungerer som lydbafler i loftet.

En af de vigtigste parametre i designfasen er fastlæggelse af komfortkravene. En grundig behovsanalyse danner hele grundlaget for designet, og der kan være mange penge sparet ved at kende slutkundens virkelige behov. Desværre findes der alt for mange eksempler på, at slutkundens forventninger slet ikke afspejler kvaliteten af den leverede løsning.

Læs mere om godt indeklima og hvordan du opnår en optimal akustik med tekstilkanaler i vores nye katalog – bestil det i dag på http://www.ke-fibertec.dk