Elma Instruments A/S

Nyhed på VVS´21 – Nem og hurtig udkravning af kobberrør

På VVS´21 messen stand C-3943 præsenterer Elma Instruments et helt nyt smart batteridrevet kraveværktøj Elma VET-19Li som fjerner alt besvær med at udkrave kobber.

Udkravningsværktøjet Elma VET-19Li effektivisere processen, og er en god hjælp til dem, som skal lave mange samlinger, eller bare søger efter det bedste instrument til opgaven, for at udføre jobbet så ensartet og effektivt som muligt.

VET-19Li sikrer præcise udkravninger, nemt og hurtigt i høj kvalitet, alt sammen styret med én hånd. Arbejdet udføres simpelt ved at vælge korrekt klampestørrelse til det aktuelle rør, klampen sættes nemt om røret. Elma VET-19Li er gennemtænkt på alle kanter, med afstandsbegrænser på klamperne, smart enhåndsbetjening og LED belysning, så man altid har lys uanset hvor man arbejder.

Lås fast med håndtaget, tryk på knappen og Elma VET-19Li klarer udkravningen selv, med VET-19Li fås derfor det samme pæne resultat hver gang, med minimalt besvær.

VET-19Li kommer med stor ydeevne, i praktisk design med batteri indikation på siden, for nemt at se hvornår man skal have batteriet til opladning.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.