Elma Instruments A/S

Nyhed – Elma Laser

Nu introducerer vi Elma Laser, en serie af smarte Bluetooth afstandsmålere med fokus på brugervenlighed.

To nye laser afstandsmålere i lommestørrelse hjælper til hurtig opmåling og dokumentation. Men hvorfor nu laser afstandsmålere med Bluetooth? Er det egentlig ikke bare en gimmick der bruger ekstra batteri? Det mener vi ikke det er. Tag et billede af døren, vinduet, facaden eller hvad du ønsker at opmåle med din telefon og ”træk og slip” let alle mål, taget med Elma Laser, til billedet. Slut med håndskrevne noter og misforståelser. Da alle mål står direkte på billedet, kan fejl og forkerte beregninger nu let undgås. Og med nyeste Bluetooth teknologi ”BLE”, er batteriforbruget forsvindende lille, så du har stadig altid en afstandsmåler der er klar til brug med dig.

Elma Lasere findes i 2 modeller. Elma Laser 1 passer lige i brystlommen og måler op til 30 meter og beregner automatisk f.eks. areal og rumfang mens Laser 3, som måler helt op til 80 meter, endvidere er udstyret med vinkelmåler/vaterpas og avancerede funktioner som f.eks. indirekte højdemåling. Instrumenterne er i en handy og robust udførsel og med kapslingsklasse IP54 beskyttet mod det danske vind og vejr.

Elma Link er en smart og gratis APP til både iOS og Android telefoner, der med intuitiv brugerflade hurtigt og let påfører mål, vinkler, arealer eller rumfang i kombination med Elma laser afstandsmålere. Del på sekunder via mail eller andre medier, så beregneren hjemme på kontoret kan starte arbejdet med det samme, eller indkøberen kan bestiller vinduerne med nøjagtig billeddokumentation uden at du skal hjem på kontoret med noterne. Det sparer både tid og fejl hos mange faggrupper allerede i dag.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på http://www.elma.dk

Gem

Gem