KE Fibertec

Nye materialekoncepter skal gøre det nemt at vælge tekstilmateriale og synliggøre fordele ved tekstilbaseret ventilation

KE Fibertec, der er markedsleder indenfor tekstilbaseret ventilation, præsenterer nu to nye materialekoncepter (GreenWeave og MultiWeave), der gør det nemt at vælge det rigtige materiale til din tekstilkanal-løsning. Samtidig skal de nye materialekoncepter give bedre indsigt i tekstilernes unikke egenskaber i forhold til at kunne skabe effektive ventilationsløsninger. Begge materialer har deres egen profil i forhold til hvor og hvornår de skal anvendes.

Energivenligt og bæredygtigt materiale

GreenWeave er det energivenlige og bæredygtige valg. Materialet har en dokumenteret høj støvbæreevne og dermed lange vaskeintervaller, hvilket gør det til en totaløkonomisk god løsning. Derudover virker det som et M6 forfilter, der renser indåndingsluften i rummet. GreenWeave er Cradle to Cradle certificeret og særligt velegnet til komfortinstallationer med høje krav til indeklimaet. Typiske anvendelsesområder er kontorer, skoler, laboratorier, konference-centre og kolde arbejdsrum i levnedsmiddelindustrien.

grafik_materialer_greenweave

 

 

 

 

 

Slidstærkt og alsidigt materiale

MultiWeave er et slidstærkt og alsidigt materiale, der er særdeles velegnet til mange forskellige brancher – fra renrumsanlæg i ISO klasse 4, industrilokaler og sportshaller til udligningsrum på slagterier. MultiWeave er lavet af multifilamentgarner med en glat overfladestruktur og det virker som et G2-forfilter jf. EN 779:2012.

grafik_materialer_multiweave

 

 

 

 

 

Læs mere på http://www.ke-fibertec.dk/materialer