Kombineret Web sensor til måling af Co2, Temperatur og luftfugtighed

 

h6020_big

CO2 – kuldioxid niveauet er fornylig betragtet som en vigtig parameter, som i væsentlig bestemmer kvaliteten af interiøret klima. Især i bygninger, hvor mange mennesker samles, såsom mødelokaler, hospitaler, skoler, biografer, teatre og plejecentre. Med hjælp af CO2-sensor ingeniører, tekniske rådgivere miljøeksperter og sundhed specialister kan optimere ventilation til skabelsen af et sundt indeklima.

Metode til CO2-sensor multipoint kalibrering fører til en fremragende nøjagtighed målinger af CO2 i hele af driftstemperaturområde. Med denne sensor er enheden i stand til at opfylde de strenge krav til udendørs brug. Måleprincippet er baseret på NDIR princippet med dobbelt bølgelængde, som automatisk kompenserer for ældning af sensoren. Sensoren er modstandsdygtig mod forurening og giver vedligeholdelsesfri drift og fremragende langtidsstabilitet.

Målt temperatur og relativ fugtighed værdier er også konverteret til andre luftfugtighed fortolkning – dugpunkt temperatur, absolut fugtighed, specifik fugtighed, blandingsforhold eller specifik enthalpi. Grader Celsius og Fahrenheit  vælges af brugeren.

For mere info se. http://www.metronic.dk

Telefon 43963010