Forvent minimum 50 års levetid med ELGEF Plus elektrosvejsesystem

ELGEF Plus

Analyser af mere end 40 år gamle PE rørsystemer har vist, at de har en betydelige restlevetid på mindst 27 år og dermed lang overskrider de forventede minimum 50 års levetid.
En reel forventet levetid på 100 år er ikke urealistisk.

Verdens første vandforsyningssystem i polyethylen
GF Piping Systems gik ind på vand- og gasmarkedet med ELGEF 24V-mærket i 1974.
For at tage produktsortimentet til det næste niveau og skabe flere muligheder med de eksisterende ideer lancerede GF Piping Systems for første gang i verden et polyethylensystem fremstillet af PE100.

Certificeret kvalitet giver ro i sindet
For at gå ud over kundens behov for sikkerhed og kontinuerlig høj ydeevne bliver ELGEF Plus’ komponenter grundigt kontrolleret. GF Piping Systems sikrer fremragende kvalitet og ydeevne gennem intensiv testning i deres akkrediterede laboratorium (ISO/IEC 17025) i Schaffhausen, Schweiz. Derudover er de højtydende produkter certificeret af over 90 godkendelser på verdensplan.

Store dimensioner
Bæredygtige løsninger i store dimensioner fremstillet i PE gør dine rørsystemer nemmere, hurtigere og mere økonomiske at håndtere. ELGEF Plus modulsystem  gør det enkelt at designe rørsystemer med. ELGEF Plus muffer fra d20 – d1200 mm.

Y-anboringsbøjle
Den nye ELGEF Plus Y-anboringsbøjle løfter serviceforbindelser til næste niveau med værktøjsfri montering og ekstra sikkerhed. Optimerede flowegenskaber og reduceret tryktab hjælper med at reducere driftsomkostningerne for netværket.

Få et overblik over hele vores ELGEF Plus elektrosvejsesystem
Her finder du bl.a. vores modulære ELGEF Plus-produktsortiment, som leverer fremragende kvalitet og lækagetætte forbindelser – med mere end 25 års kundetilfredshed:

Som en ekstra fordel tilbyder GF Piping Systems specialiserede løsninger (tilpasning, præfabrikation, …) for at støtte kunden i alle projektfaser.
Sammen med vores kunder har GF Piping Systems udviklet en række løsninger i PE100. Disse løsninger er drevet af pålidelige partnerskaber og en forpligtelse til høj ydeevne.

Vil du vide mere?
Intet kan erstatte en personlig samtale med en specialist fra GF Piping Systems. Det handler om dine behov, og hvordan vi kan støtte dig i dine daglige udfordringer. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kontakt os.