Forretningsmæssige fordele ved øget integration i industrien

Schneider Electric sætter fokus på fordelene ved sammenhæng og intelligens i industrien, fra bygning til applikation. Produktnyheder og after party onsdag den 4. oktober er også på programmet for årets hi-messe i Herning

Danske industrivirksomheder og deres leverandører må og skal blive mere effektive, hvis de skal bevare konkurrenceevnen. Det kræver mere sammenhængende løsninger til fx produktion, forsyning, bygningsstyring og energy management.

Derfor sætter Schneider Electric integration, sammenhæng og intelligens øverst på dagsordenen på årets hi-messe. Den finder sted 3. til 5. oktober i Herning, hvor Schneider Electric byder velkommen på sin 240 kvadratmeter store stand G5650.

Jan Kaihøj, Vice President for Schneider Electrics industridivision i Danmark og Norge, fortæller at Schneider Electric ser nogle klare tendenser i markedet:

– Maskinbyggeren skal kunne levere højtydende applikationer hurtigere og i skarp konkurrence med andre leverandører. Time-to-market og dermed øget effektivitet i egen udvikling og produktion er afgørende parametre.

– For industrivirksomhederne handler det blandt andet om ydelse, oppetid og effektivitet. Men det handler også om at have et helhedsbillede, og om data, der kan omsættes til handling og løbende optimering af alt lige fra produktion til energiforbrug og vedligeholdelse, siger Jan Kaihøj.

 

Data et nøgleord

Netop data er et af nøgleordene i de integrerede løsninger, Schneider Electric sætter i fokus på hi-messen. Fællesnævneren er den omfattende EcoStruxure-platform, hvor maskiner og robotter kan bindes sammen med fx software, IIoT-enheder, bygningsstyring, energy management og forsyning.

Her kommer Schneider Electrics globale ekspertise på forsyningsområdet ind som en naturlig del af det store billede. Det fortæller Michael Thode, segmentansvarlig for Power Solutions hos Schneider Electric:

– Forsyning hænger uløseligt sammen med oppetid, effektivitet og sund driftsøkonomi, uanset applikation og bygning. Derfor har vi i Schneider Electric et stort katalog af løsninger, der giver kunderne et komplet, fuldt integreret Power Management System. Det omfatter alt fra energimåling og overvågning af strømkvalitet til proaktiv rådgivning med Power Advisor og aktive filtre til at håndtere harmonisk støj, siger Michael Thode.

 

Produktnyheder og after party

Han ser sammen med Jan Kaihøj frem til at byde velkommen til live-demonstrationer af Schneider Electrics integrerede løsninger – og ikke mindst et kig på nogle af de mange produktnyheder. På den liste er blandt andet AccuSine PCS aktive filtre og den nye effektafbryder MasterPact MTZ, der sætter nye standarder for brydere med indbygget kommunikation og intelligens. Desuden bliver version 13 af det populære SCADA-software IGSS frigivet på messen.

Schneider Electric byder også på after party onsdag den 4. oktober klokken 16:30. Her er der guidet rundvisning, forfriskninger og streetfood på menuen. Tilmeld dig her. 

 

Yderligere oplysninger:

Jan Kaihøj
Vice President Denmark & Norway, Industry Business
Mobil: 28 99 15 70
E-mail: jan.kaihoej@schneider-electric.com