Få det fulde overblik med Power Management

Der er tidligere fortalt lidt om, hvorfor Power Management kan beskytte din virksomheds drift. Power Management handler kort fortalt om at overvåge den elektriske forsyning, så du kan holde øje med både forbruget og spændingskvaliteten.

Mens det selvfølgelig gælder om at optimere sit energiforbrug af hensyn til både økonomien og virksomhedens klimaaftryk, er spændingskvaliteten mindst lige så vigtig. For hvis der er problemer med spændingskvaliteten, kan det føre til kostbare nedbrud, hvis problemerne ikke bliver opdaget i tide.

Og det er her, et velfungerende system til power management hurtigt kan vise sin værdi. Det fortæller Michael Thode fra Schneider Electric mere om i en ny video, hvor han går et spadestik dybere ned i Schneider Electrics platform Power Monitoring Expert.

PME, som vi også kalder det, opsamler informationer fra de måleinstrumenter, der er installeret på virksomhedens elektriske net. Data bliver præsenteret i et dashboard, som giver et hurtigt overblik over din installations aktuelle status.

 

Klik ned i detaljerne i dit Power Management

Men du kan også vælge at klikke længere ned i detaljerne, så du får endnu dybere indsigt i alle aspekter af din elektriske forsyning.

Du kan for eksempel se niveauet af harmonisk støj på dit net og udsving i spændingen i form af peaks og swells (transienter). Du kan også definere grænseværdier og få tilsendt alarmer med det samme i tilfælde af afvigelser, så du kan nå at reagere på eventuelle fejl i tide.

Kort sagt: Power Monitoring Expert giver dig den indsigt, der skal til for at du kan optimere den elektriske forsyning og beskytte både driften og udstyret.

 

Ikke kun til Schneider-enheder

I videoen vises et eksempel, hvor to af Schneider Electrics måleinstrumenter (PM8000 og ION9000 er koblet til PME-softwaren. En af de smarte features ved Power Monitoring Expert er, at den ikke kun virker sammen med komponenter fra Schneider Electric.

Så selv om du måske har måleinstrumenter (og andre enheder i din installation), som ikke kommer fra Schneider Electric, kan du stadig opnå store fordele ved at bruge Power Monitoring Expert som platform for power management. Se hvilke fordele her:

Og hvis du ikke fik set den første introduktion til power management, kan du finde den her.

Hold dig opdateret om digitalisering og optimering af den elektriske distribution! Tilmeld dig EcoStruxure Power HUB og få adgang til online fællesskab inden for power.

Klik her og tilmeld dig Power HUB

Har du brug for yderligere vejledning i spændingskvalitet, er du velkommen til at skrive en kommentar i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark.