Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?

Vi befinder os midt i verdens største klima -og energikrise nogensinde, og vi danskere fører an som et af de lande med absolut størst udledning af Co2 pr. indbygger. Digitalisering af energieffektivitet og grøn omstilling i Danmark, er derfor sat øverst på dagsordenen hos Schneider Electric til Klimafolkemødet den 1.-3. september.

 

Det virker til, at vi lige nu lukker øjnene for, at Danmark blandt de absolut største udleder af CO2 per indbygger og satser på storstilede projekter efter 2030, men hvilke løsninger har vi allerede i dag?

Denne problematik rejser det indlysende spørgsmål:

 

”Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?”.

 

Til Klimafolkemødet i Middelfart den 1.-3. september vil den nuværende klimaudfordring, med udgangspunkt i årets tema ”Klimahandling sammen”, blive taget op til debat. Formålet med Klimafolkemødet er, at inspirere til handling på tværs af organisationer, borgere og politikere.

 

Schneider Electric deltager på folkemødet, og vil blandt andet komme ind på hvilke tiltag, vi bør tage i kommunerne, industri og privat. I paneldebatten den 2. september kl 14:00 i det Orange telt vil vi stillet skarpt på, hvad det kræver af politikere, virksomheder og forbrugerne at opnå en digital og energieffektiv grøn omstilling.

 

Med debatten ønsker vi at komme et skridt nærmere en løsning og inspirere andre virksomheder, forbrugere og politikere til at finde frem til, hvordan fremtidens grønne omstilling er digital og energieffektiv.

 

Vær med, sammen med os, når vi i starten af september til Klimafolkemødet sætter klimaet øverst på dagsordenen og inspirer til handling. Vi ses den 2. september.