Elma Instruments A/S

Nyhed – Termografer med din Smartphone – 3. generation

Elma Instruments er nu klar med 3. generation af bestselleren FLIR ONE til iOS og Android Smartphone eller Tablets. Den nye FLIR ONE PRO er blevet endnu bedre både billed- og betjeningsmæssigt, samt med mange nye og supersmarte funktioner i FLIR ONE appen.

Det er supernemt at bruge en FLIR ONE – installer FLIR ONE appen, klik kameraet op i bunden af din Smartphone og du er klar til at tage termobilleder – genialt og nemt. FLIR ONE kameraet har en 160×120 pixel detektor, og er udstyret med sit eget batteri, der oplades via USB – på den måde dræner du ikke batteriet i din telefon. FLIR har udviklet en helt ny teknologi til billedforbedring på FLIR ONE PRO som hedder VIVIDIR™ – med denne nye billede behandling leveres ægte SuperResolution med FLIR ONE PRO på din smartphone.

FLIR ONE PRO leveres i to forskellige versioner for henholdsvis iOS med Lightning stik og Android med micro USB-C stik, som kan roteres, så det ikke længere er nødvendigt at bruge en adapter til nogle Android telefoner.

Kom og prøv FLIR ONE PRO og resten af FLIR programmet på HI 2017 stand G5778.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller http://www.elma.dk

Gem

Gem

Gem