Elma Instruments A/S

Nyhed – Industrien vælger High Speed…

I de senere år har industrien i højere grad valgt optagelse med et high speed kamera i forbindelse med eksempelvis udvikling, analyse og fejlfinding, Elma Instruments repræsenterer producenten Vision Research, der siden 1950 har været ledende indenfor udvikling af high speed kameraer og teknologien bag. Vi kan nu levere et kamera der optager op til 1 million billeder pr. sekund. Når man optager i denne ekstreme hastighed, kan selv hurtige processer ”fryses” i forbindelse med analyse eller fejlfinding.

PHANTOM VEO 710S er et robust kamera, som på trods af det kompakte design har en masse features og avancerede funktioner indbygget. Med et output på 7 Gigapixels pr. sekund (Gpx/s), kan PHANTOM VEO 710S optage hele 7.400 billeder pr. sekund (fps) ved den højeste opløsning som er 1280×800 pixel. Med reduceret opløsning og indbygget FAST option kan dette super kamera optage op til 1.000.000 billeder pr. sekund. PHANTOM VEO 710S optager i enten sort/hvid eller farve, så du kan vælge at bruge den indstilling der passer bedst til applikationen – eller måske ønsker marketingsafdelingen at lave en high speed reklamevideo i farve.

Kom og oplev dette fantastiske kamera på HI 2017 stand G5778, og få en snak med vores high speed specialister.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller http://www.elma.dk

Gem

Gem

Gem

Gem