Elma Instruments A/S

Nyhed – FLIR T540 Professionelt termokamera

Elma Instruments præsenter FLIR T5xx serien som er nyeste skud på stammen i FLIR´s professionelle serie af termokameraer. Kameraet FLIR T540 har en 464×348 pixel detektor og en følsomhed på <0,03˚C, og FLIR sætter en ny standard for et kamera i denne prisklasse. FLIR T540 har rigtig mange brugbare funktioner, for brugeren, som arbejder professionelt med termografering. LCD skærmen er hele 4”, og selvfølgelig med touch betjening så kameraet er super nemt og intuitivt at betjene. FLIR T540 er perfekt ergonomisk opbygget fordi selve kameradelen med linse kan drejes i forhold til resten af kameraet – uanset om du skal termografere højt eller lavt, kan du altid finde den korrekte vinkel i forhold til objektet.

Skarpe termobilleder er et krav, når du skal udføre professionel termografering. FLIR T540 giver dig alle muligheder for at få skarpe billeder med hjem fra dine opgaver. Kameraet har hele 4 forskellige fokus programmer, som du kan bruge afhængig af den aktuelle opgave. Du kan vælge mellem Kontinuerlig autofokus, autofokus med brug af laser afstandsmåler, autofokus baseret på kontrast i billedet og manuel fokus. Intelligent fokus i kombination med FLIR´s kvalitetslinser giver dig altid den bedst opnåelige billedkvalitet.

Kom og oplev FLIR T540 og resten af FLIR programmet på HI 2017 stand G5778.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller http://www.elma.dk

Gem

Gem

Gem