Den intelligente bolig er indenfor rækkevidde

IHC® står for Intelligent House Control, og kan gøre din hverdag mere komfortabel.
Med LK IHC® kan du opgradere din bolig, og gøre det præcis så smart som du synes, det skal være. Ideen er, at IHC styrer både lys, varme, ventilation og alarmer. Du har altså mulighed for at tjekke om kaffemaskine og strygejern er slukket, skabe forskellige lysscenarier, trække gardinerne for, rulle markisen ud eller skrue op for varmen, allerede inden du er kommet hjem.

Vil du have hele pakken? Eller kun enkelte elementer?
Begge dele er muligt. Med IHC får du netop den løsning, som passer til din bolig.

Med hele pakken forstås, at du installerer en LK IHC Controller, hvorigennem du kan programmere, styre og følge med i de fleste funktioner i hjemmet. Du kan eksempelvis slukke alle apparater i boligen ved et enkelt tryk på en knap på din iPad eller smartphone. Du sparer både strøm, og får ro i sindet, da du med sikkerhed ved, at du ikke glemte at slukke kaffemaskinen. IHC giver dig altså fuld kontrol over din bolig, uanset hvor på kloden du befinder dig.

Du kan også nøjes med at vælge enkelte IHC-løsninger, såsom trådløse kontakter. Her kan du installere LK IHC® Wireless, som består af en række sendere og modtagere. Så kan du eksempelvis tænde og slukke loftslyset i soveværelset på en trådløs kontakt ved sengebordet. Det er nemt at gøre din bolig smart, og nu i de nye LK FUGA-designs: SOFT, PURE, CHOICE og SLIM.

Vil du vide mere om LK IHC®? Tryk her.