De første danske virksomheder er nu blevet certificerede EcoXperts

De første danske virksomheder er nu blevet certificerede EcoXperts

Ample A/S, Dansk Industri Kompensering og ECO Techniq er som de første virksomheder i Danmark blevet certificerede partnere med Schneider Electric

Det går stærkt med at udbrede Schneider Electric’s globale partnerprogram, EcoXpert, i Danmark. Allerede nu er tre danske virksomheder blevet certificeret inden for Critical Power området. Certificeringen sker efter repræsentanter fra de tre virksomheder har bestået de obligatoriske kurser, hvoraf det seneste blev afholdt i Prag. Som certificeret Critical Power EcoXpert har virksomhederne adgang til Schneider Electric’s EcoStruxureTM Power Monitoring Expert løsning. Derudover får partnerne grundig uddannelse af medarbejdere samt adgang til et globalt netværk af eksperter.

– At blive partner med en global koncern er et kæmpe skridt for vores virksomhed. Vi får nye muligheder for vækst, vidensdeling og support, og samtidigt adgang til branchens mest avancerede løsninger inden for spændingskvalitet, udtaler Bruno Nielsen, Partner i Dansk Industri Kompensering.

Og det er forståeligt at virksomhederne er stolte over at være certificerede EcoXperts, for programmet er blevet internationalt anerkendt som et elitepartnerprogram. Anerkendelsen kommer fra CRN, der for tredje år i træk har tildelt EcoXpert programmet den højeste vurdering i dens partnerskabsguide.

Gennem Schneider Electrics digitale platform, The Exchange, har partnerne mulighed for at samarbejde med andre specialister fra hele verden. Dette gør global erfaringsudveksling og vidensdeling lettere. Platformen tilbyder desuden en markedsplads, hvor partnerne kan købe og sælge digitale produkter og services og samtidigt melde ind på opgaver eller søge arbejdskraft.

– EcoXpert partnerprogrammet består af eksperter fra hele verden, og vores partnere er en vigtig del af vores økosystem. At vi nu kan bidrage med danske virksomheder til dette netværk, er ekstremt vigtigt for os, udtaler Niels Boel, Channel Director ved Schneider Electric.