Resideo

COVID-19 er en virus, ikke en bakterie!

COVID-19 virus er ikke påvist i drikkevand.
Konventionelle vandbehandlingsmetoder som anvendes i drikkevandssystemer, inaktiverer den virus, der forårsager COVID-19.
[Kilde: CDC, Centers for Disease Control and Prevention]

Resideo i Danmark har uanfægtet dette fortsat høj fokus på beskyttelse af drikkevandet, i henhold til de lovmæssige krav på området (DS/EN1717).
“Safety in all classes”, betyder at vi tilbyder tilbagestrømningssikringer som dækker risikoen indenfor alle 5 mediumkategorier. Ligefra kontrollerbare kontraventiler og TBS ventiler,  til luftgab som sikrer drikkevandet mod kontaminering af Ecoli bakterier fra eksempelvis rensningsanlæg, landbrug og laboratorier” siger Uffe Ehlers, Account Manager for Resideo i Danmark

Sådan håndterer Resideo den nuværende situation

Vore fabrikker i blandt andet Tyskland, Tjekkiet og UK producerer normalt.

Danmarks grænser er fortsat åbne for varer og derfor kan Resideo´s portfølje af tilbagestrømningssikringer, trykreduktionsventiler og øvrige vand, varme og komfortløsninger tilgå det danske marked.

“Vi fortsætter de salgsfremmende aktiviteter i det omfang det er forsvarligt og i fuld overensstemmelse med kravene fra de Danske myndigheder, og vi træffes naturligvis fortsat via mobil, mail og de sociale medier”, siger Uffe Ehlers, Account Manager for Resideo i Danmark”

Resideo er producenten og leverandøren bag de pålidelige Honeywell Home mærkevareprodukter:
Tilbagestrømningssikringer, trykreduktionsventiler, radiatortermostater,
Wi-Fi komfortløsninger, og Smarthome. Vi er et 4,8 mia. $ selskab og en
førende global leverandør af “Air, Water, Security & Energy solutions”.
Vore produkter er installeret i mere en 150 mio. hjem.

Mere information:
http://homecomfort.resideo.com/dk