Prøv MEP Revit Apps på BILT Århus

Fra den 5.-7. Oktober arrangeres den første europæiske BILT-konference i Århus. Her kan du møde MEPcontent og prøve de nyeste MEP apps til Revit.

 

BILT (tidligere kendt som Revit Technology Conference) er en årlig begivenhed designet til at imødekomme behovene hos dem, der designer, bygger, driver og vedligeholder vores byggede miljø. Erhvervsledere, tanke ledere, innovatører og implementatorer; de er alle klar til at dele viden til at hjælpe med at søge en bedre og smartere industri. På denne begivenhed vil MEPcontent’s BIM-eksperter også være til stede og invitere dig til at prøve de nyeste MEP apps til Revit på booth 27.

MEP apps til Revit
Med mere end 25 års erfaring med at levere MEP-software udvider MEPcontent konstant antallet af apps til MEP-ingeniører. Disse apps udvikles i tæt samarbejde med førende producenter, der er specielt designet til at hjælpe ingeniører med at arbejde hurtigere på specifikke opgaver for at levere BIM-projekter hurtigere og nemmere. Prøv disse apps, herunder den helt nye MEPcontent PLiP, på BILT og kom i gang med at designe lynhurtighed med producentspecifik indhold i Revit.