MEPcontent

Ny BIM-app: Tag kontrol over udsparinger i Revit

Nu bliver det let at lave udsparinger på de steder hvor installationsmodellen krydser konstruktionsmodellen i Revit. Efter at have lavet udsparingerne, kan installatøren sende en anmodning til konstruktøren. Sådan kan der samarbejdes i et BIM-projekt.

Med den nye Stabiplan Openings for MEP Revit plugin, laver du hurtigt udsparinger til MEP elementer som ledninger og kanaler. Åbningerne bliver automatisk genereret baseret på din input, og har de korrekte dimensioner. Udsparingerne indeholder forskellige oplysninger om det element der krydser væggen eller gulvet. Når udsparingerne er genereret, kan du sende en anmodning til konstruktrøren, der kan godkende dem i sin model. Sådan kan der rigtig samarbejdes i et BIM-projekt!

Her kan du se hvordan den nye app virker, og prøve den gratis.

En app til installatør og en til kostruktør
Den nye app funktioner bedst sammen met gratis appen Stabiplan Openings Manager for Structural Engineers. Med denne app kan konstruktøren nemt godkende eller afvise din andmodning. Bed din kostruktør om at bruge denne app, sådan du ikke behøve at vente længe på godkendelse.

Free trial
Den nye Stabiplan Openings for MEP Revit add in kan downloades fra store.mepcontent.com. Som ingeniør kan du prøve appen gratis i én uge. I denne uge kan du upgrade appen til den fulde version så du kan bruge den igennem dit hele projekt.

Om MEPcontent og Stabiplan
MEPcontent er del fra Stabiplan – a Trimble company, og har mere end 27 år erfaring med at levere MEP design software, data og apps. MEPcontent, den største MEP bibliotek, byder BIM indhold og smarte produktivitets-hjælpemidler til installatører.