Building Green

Building Green byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Eventen byder på udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri samt en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter. Derudover udvikles et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen. Building Green har eksisteret siden 2011 og har lige siden haft en mission om at oplyse om bæredygtighed i byggebranchen og vigtigheden heri.

Building Green 2017 – 1. & 2. november 2017

I 2016 slog vi alle rekorder, da 7394 besøgende kiggede forbi Forum og gjorde 2016 til den bedste Building Green afholdelse til dato!

Der er gratis adgang på eventen begge dage mellem 09.00-17.00. Registrer dig her!

Læs denne guide og få et hurtigt overblik over Building Green 2016:
Copenhagen Quick Guide

 

Building Green Aarhus 2017

Building Green Aarhus blev afholdt i rustikke rammer i Centralværkstedet+Smedien, og havde 2400 besøgende til den første jyske afholdelse! Man kunne opleve 69 udstillere med grønne løsninger og produkter, et aktuelt program med skarpe aktører inden for deres felt samt Building Innovation og Green Connections.

Læs denne guide og få et hurtigt overblik over Building Green Aarhus 2017:
Aarhus Quick Guide

 

Building Green arrangeres af Insight Events ApS.

 

 


Udgivet af Building Green