METRO THERM A/S

Store energibesparelser med en luft-vand varmepumpe

Michael Hansen og hans familie fik i september 2017 installeret en METROAIR I8 luft-vand varmepumpe, og det har vist sig at være en særdeles god investering med store energibesparelser.

”Når vi har gæster, spørger vi, om de har lagt mærke til den. Det har de aldrig, og jeg havde også selv tænkt; ”hold da kæft, nu letter den”, men den siger stort set ingenting, når den starter”, fortæller Michael Hansen, mens han peger på udedelen af familiens nye medlem – en METROAIR I8 varmepumpe fra METRO THERM, som familien har fået reduceret prisen på ad flere omgange.

”Det er jo ikke som at købe et par nye sko. Man bruger selvfølgelig en del tid på det, men det er det værd”, fortsætter han og refererer ikke mindst til familiens energi-besparelser, som om bare 5,5 år vil få et varmt ryk i den rigtige retning. Længere vil der nemlig ikke gå, før varmepumpen har tjent sig selv hjem igen.

”Vi har jo valgt at finansiere det her på en lidt speciel måde, i og med at vi refinansierede et af vores lån i huset, så det blev med afdragsfrihed fremover. De penge, som vi sparer på afdragene, går til at betale varmepumpen af. Så på den måde koster det os faktisk ingenting at have fået den”, fortæller en begejstret Michael og begynder lige så stille at komme ind til sagens kerne – økonomien.

Læs resten af historien HER