FabricAir A/S

Samme korte leveringstid hele sommeren

Hos FabricAir står produktionen ikke stille – heller ikke i sommerferien. Dygtige, dedikerede medarbejdere og grundig planlægning holder hjulene i gang, mens ferien afvikles.

Alle vores Smart Air Solutions produceres på egen fabrik i Alytus, Litauen. Vi bruger avanceret laserskæreteknologi til mikroperforering og udskæring af øvrige flowmodeller. ISO 9001 certificering bekræfter vores høje kvalitet og gode service. I tillæg sikrer effektiv planlægning, dygtige professionelle og strenge kvalitetsprocedurer, at vi leverer fejlfrit inden for budget og tidsramme. Faktisk ankommer tekstilkanalerne til deres endelige destination i Danmark indenfor 10 arbejdsdage eller mindre fra ordren er frigivet. Det er markedets korteste leveringstid.

Som en del af vores kvalitetsprocedure gennemgår alle leverancer en endelig inspektion på pakkeriet, inden tekstilkanalsystemerne sendes ud i verden. Her tilføjes også de relevante dokumenter til forsendelsen, inkl. detaljerede 3D-tegninger af systemet og en installationsguide. Vaskeanvisninger og vedligeholdelsesmanualen følger også med, og alle dokumenterne samles i en særlig dokumentpose i kasse nr. 1, så den altid er til at finde. Vi bruger en international, anerkendt leveringsservice, så vi er sikre på at vores pakker ankommer til kunden til tiden.

Du kan læse meget mere om unikke luftteknologi på vores hjemmeside: fabricair.com.