Nyt fra ISH messen: Stor efterspørgsel på EPP blandt HVAC kunder

Både Styropack og søsterselskabet Synprodo kan bekræfte, at EPP materialet er blevet yderst populært blandt de store HVAC kunder.

img_0053
Styropacks stand på ISH messen i Frankfurt

”Det har været en helt fantastisk oplevelse for os at deltage med en stand på ISH messen sammen med vores søsterselskab Synprodo. Vi er netop kommet retur – inspirerede og klare til at tage fat i alle de spændende nye udviklingsopgaver, som både nye og eksisterende kunder har i deres udviklingsplaner. Der er ingen tvivl om at vores synergi indenfor EPP løsninger fra både Styropack og Synprodo, og det at vi nu også h

ar fået vores egen produktion til Danmark, bekræfter at vi er blandt de mest innovative indenfor brugen af EPP i HVAC anlæg. Det var skønt at stå på en messe, hvor der er fuldt hus det meste af tiden på standen. Og vi var også selv meget stolte af de løsninger, vi kunne vise frem”, siger en smilende salgschef Alice Thuesen fra Styropack.

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage på messen, er her lidt inspiration fra standen. Vi har også et showroom i Danmark og ser frem til også at vise vores nye EPP produktion frem for både nye og eksisterende kunder. Vil du vide mere om EPP, kan du læse mere på styropack.dk eller kontakte os direkte.

Styropacks stand på ISH messen i Frankfurt

EPP er unik i forhold til sine evner til både at isolere og kunne formes. Det er et materiale som i dag udgør en stor del af materiale forbruget i biler, og

som nu benyttes som kapper og isolering i HVAC anlæg. Det betyder, at man får langt bedre energiudnyttelse og man får samtidig et mere simpelt og brugervenligt produkt ift. produktionsproces og vægt.

 

Se cases om HVAC på styropack.dk eller kontakt os for at blive inspireret til dit næste udviklingsprojekt.