Nye kompakte mini fordelerunits fra Gemina Termix

Stadig flere lejligheder, rækkehuse og lignende mindre boliger får installeret gulvvarme. Den begrænsede plads i disse boligtyper betyder imidlertid, at den samlede løsning med fordelerunit og fjernvarmeunit ofte kommer til at fylde uhensigtsmæssigt meget. Derfor er der også store forventninger til den nye TERMIX Fordelerunit Mini, som Gemina Termix netop har sendt på markedet.

Som navnet indikerer, er den store nyhed fra Gemina Termix alt andet end stor. Faktisk er den nye fordelerunit ualmindelig kompakt sammenlignet med øvrige units på markedet. Da TERMIX Fordelerunit Mini tilmed kan tilsluttes direkte til TERMIX VMTD opbl. og andre Termix fjernvarmeunits, er der mulighed for at sammensætte en både kompakt, fleksibel og energieffektiv løsning.

TERMIX Fordelerunit Mini fås i to varianter til hhv. radiator og gulvvarme. Begge modeller kan forsynes med Termix GTU trykudligner eller sikkerhedsaggregat, og gulvarmeunitten kan desuden leveres med Danfoss CF2 trådløs gulvvarmestyring.

Enkel at montere og servicere

Begrænset plads i lejligheder og andre mindre boligtyper giver som regel store udfordringer, når det handler om at montere, installere og servicere en samlet fjernvarmeunit. Også på den front er TERMIX Fordelerunit Mini ifølge Sales Director Lars Christensen fra Gemina Termix en rigtig god nyhed for VVS’erne.

– Den nye fordelerunit er udviklet, så det er både hurtigt og enkelt at tilkoble vand- og varmerør i forbindelse med rørinstallationer i nybyggeri, fremhæver Lars Christensen og tilføjer, at den nemme montering ud over at spare tid giver sikkerhed for et perfekt og ensartet resultat hver gang. Hertil kommer ifølge salgsdirektøren, at fordelerunitten er konstrueret på en enkel og gennemtænkt måde, der giver hurtigt overblik og gør servicering usædvanlig nemt.

Overholder DS 452

TERMIX Fordelerunit Mini udmærker sig ikke kun ved sit kompakte design og sin innovative teknologi. Enheden er samtidig udviklet, så den overholder DS 452 og dermed sikrer forbrugeren reduktion i energiforbruget.

99150611_TermixFordelerunitMini+VMTDopbl_ECL_INSUCOVER_f_300RGB 99150611_TermixFordelerunitMini_INSUCOVER_r_300RGB