METRO THERM A/S

Kom og hør foredrag om fremtidens grønne løsninger inden for varmt vand

Der er stadig pladser på METRO THERMs foredrag på VVS’19. Kom og hør vores udviklingschef fortælle, hvordan METRO THERM udvikler på fremtidens grønne løsninger inden for varmt vand.

I lande, hvor el har været den primære energikilde i mange år, er brugsvandsvarmepumper et oplagt og effektivt alternativ til opvarmning af brugsvand. Den høje effektivitet gør dem både økonomisk fornuftige og til en vigtig brik i den grønne omstilling, men fordi vi i Danmark har meget veludbyggede naturgas- og fjernvarmenet, er vi ikke nået så langt med at få udbredt brugsvandsvarmepumper til befolkningen.

METRO THERM har i dag en væsentlig produktion og eksport af brugsvandsvarmepumper med luft som opvarmningskilde. Den seneste generation af varmepumperne, der produceres på METRO THERMs fabrik i Helsinge, er den mest energieffektive generation i Europa nogensinde.

Visionære løsninger til at sænke temperaturene i fjernvarmenettene er også nødvendige for arbejdet med at gøre mere for at udnytte ressourcerne og beskytte miljøjet. Derfor har METRO THERM lanceret METRO Microbooster – en varmepumpe, der kan bruges i ultralavtemperatur netværk, og som dermed kan sikre, at ellers ubrugelige varmeressourcer kan få nyt liv i fremtidens varmeforsyningssystemer.

Kasper Korsholm Østergaard, der er udviklingschef hos METRO THERM, tager dig i dette foredrag med ind i maskinrummet hos METRO THERM og fortæller om arbejdet med at udvikle og producere fremtidens grønne varmtvandsprodukter.

Foredraget foregår torsdag den 9. maj fra kl.11-12 i lokale 6.

Læs mere og tilmeld dig foredraget her.