IoT: Belimos aktuatorer går online


IoT: Belimos aktuatorer går online

IoT – ”Internet of Things” – er i færd med at revolutionere hele HVAC-området. Flere bygninger og byggerier har allerede koblet ventiler og aktuatorer m.m. på nettet, så de kan overvåges og styres online.

Belimo har i mere end 10 år arbejde t på, at vores produkter kan kobles på nettet, så vi har udviklet en velfungerende cloud-løsning. For eksempel kan vores aktuatorer VLM24 ALP-1 og VLR24 ALP-1 kobles på Belimos Cloud løsning, så du kan tilgå dem fra nettet og få information om, hvordan enhederne performer. VLM24 ALP-1 og VLR24 ALP-1 kan via tilkoblede sensorer formidle løbende data om f.eks. temperatur, tryk, luftfugtighed eller luftkvalitet – alt efter hvilken del af bygningens HVAC-system, de er en del af.

Optimering og besparelser
Dataene gemmes i Belimo Cloud, hvorfra dine webapplikationer kan trække informationer, som kan bruges til at optimere bygningens drift og forbedre beboernes komfort. Det giver energibesparelser, og det fortæller om behov for at udskifte sliddele eller rette mindre fejl, inden de giver større problemer eller nedbrud.

Nem adgang via Belimo Cloud
Det er nemt at forbinde Belimo Cloud med dine overvågningsprogrammer, så du får adgang til informationerne hvor som helst og når som helst. Og det er uanset om dine programmer foretrækker kommunikationen i Modbus eller BACnet. VLM24 ALP-1 og VLR24 ALP1 kan begge dele.

Læs mere her!